איאפשר לבצע ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/05/2014 | 17:57 | מאת: לנה

שלום, אני הייתי בשני מקומות לבדיקת התאמה ובשניהם אמרו לי שהקרנית שלי דקה מידי ושלא ניתן לבצע את הניתוח. הבדיקות נעשו בערך לפני 3-4 חודשים. אמרו לי שרק אם יצאו עוד שיטות שתהיה אופציה לבצע את הניתוח על קרניות דקות אז אני יוכל לעשות או לחכות לגיל 30. רציתי לדעת האם באמת לא ניתן לבצע את הניתוח להסרת משקפיים או שאולי יצא משהו חדש?

19/05/2014 | 17:58 | מאת: לנה

שכחתי לציין גילי הוא 21 . בעין אחת המינוס שלי הוא 5.75 ובשנייה מינוס 6.

לנה שלום, חוץ מניתוח לייזר להסרת משקפיים יש אפשרות אחרת של השתלת עדשה תוך עינית. בניתוח זה אין שיוף של הקרנית. בכל מקרה אני ממליץ על בדיקת התאמה לניתוח זה. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה