החלמה מprk

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

05/05/2014 | 08:30 | מאת: מימי

שלום, אני צפויה לעבור ניתוח בשיטת prk עם wavefront בעוד מספר ימים. יש לי מספרים גבוהים יחסית 6.5- ו- 6.00-. במכון שנבדקתי אמרו לי שתוך 4-5 ימים מהניתוח אוכל לחזור לעבודה. האם זה נכון? תוך כמה זמן אוכל לנהוג? ומהו זמן הגיוני שהראיה תתייצב לגמרי?

שלום רב, לאחר כ 5-7 ימים מסתיים תהליך הריפוי אך לעיתים יש קושי שיכול להפריע לקרוב. תהליך הריפוי מאוד אישי, חלק מהמטופלים חוזרים לפעילות מהר וחלק קצת פחות. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה