מה שלא מוסרים לפני הורדת משקפיים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

12/04/2014 | 20:43 | מאת: ר

מניסיון משפחתי להורדת משקפיים לא הכל נכון קיימים שלושה מצבי ראיה 1. רחוק 2. קרוב 3. מרחק מסך א. אם מסירים משקפיים לשני מצבים קרוב ורחוק קיימת אפשרות שראיה למרחק מחשב תתקלקל שזו פעולה יום יומי כיום ב. קיימת אפשרות לתיקון עין אחת לקרוב ועין שניה לרחוק. תחשבו לא לבצע היות לראיית מרחק מחשב תתקלקל ולא תמיד המוח מסתגל למצב. לסיום מספרים את מה שרוצים לשמוע וכל מי שהניתוח לא הצליח לא יספר מבושה שהשקיע אלפי שקלים לחינם ורכש משקפיים בחזרה כמו כן תשימו לב כמה רופאי עיניים ביצעו הורדה בליזר

שלום רב, אם ישנה שאלה שברצונך לשאול, אשמח להשיב. אם כל רצונך הוא להעביר את חוות דעתך, אז אני חולק על כל מה שכתבת אבל הנה, קבלת במה להצגת דבריך. בברכה, ד"ר אורי מלר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה