רחם שרירני

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/06/2015 | 21:00 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 47, ללא ילדים, דופלר אגן שעשיתי מראה: מספר מיומות סב סירוזיות שהגדולות שבהן 93x85x113ממ, 43 ממ ועוד, גודל גוף הרחם עצמו 67x35, אין לי כאבים ודימומים, לא יכולה לקיים יחסים אבר על זה אני יכולה להתגבר, שאלה: האם לכרות את הרחם? תודה רבה

ללא בדיקתך קשה לתת חוות דעת מדויקת אבל באופן עקרוני מקובל שבגיל כשלך אין צורך בכריתת רחם שאינו גורם לסימפטומים ובעיות אבל ברחם מאד גדול כשלך הרבה פעמים יש סיפמםטומים נלווים

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית