שלום רב

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

30/03/2015 | 14:38 | מאת: א

אני בחור צעיר וסטרייט בשנות ה-20 המוקדמות ואינני מקיים יחסי מין בתדירות גבוהה כלל אך היו לי מקרים עם נשים שמקיימות הרבה יחסי מין וכאלה שפחות...ורציתי לדעת מהם הסימנים הראשוניים בסרטן הפין? האם הם כוללים גירוד ליד פתח השופכה? והאם קבלת מין אוראלי לא מוגן יכולה להיות אחת הסיבות לפיתוח של גידול בפין? רק אציין, ששמעתי שאחד התסמינים הינו כיב\פצע ליד פתח השופכה...האם הכיב יכול להופיע בעוד מקום בפין? אם כן,האם כיב שאינו עובר מעצמו יכול להיות רמז עבה לגידול, אך כיב שעובר עם הזמן הוא אינו גידול? אודה לך מאוד על התשובה!

גידולי הפין מאד נדירים ומופיעים כמעט רק בגברים לא נימולים אם יש כיב סביר יותר שמדובר בתהליך זיהומי ומומלץ להיבדק

31/03/2015 | 18:12 | מאת: א

היה לי סוג של פיצעון\כיב קטן בצבע אדמדם קרוב לאשכיי ובאיזור בסיס הפין שעבר לי לאחר מס' שבועות...האם זה עלול להצביע על משהו מסוים? אודה על המענה!

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית