תרופה Olaparib

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

24/01/2015 | 13:00 | מאת: ליבי

דוקטור שלום, ה- FDA וה- EMA אישרו תרופה Olaparib לטיפול במקרים מסויימים של סרטן שחלות. האם אפשר לקבל הסבר - לאילו מקרים של המחלה אושר Olaparib על ידי האירגונים הנ''ל. כמו כן, אם אני נשאית BRCA אך זו הפעם הראשונה שחליתי במחלה, האם עדיין יש דרך לקבל התרופה? תודה רבה ליבי

הטיפול ב OLAPARIB מסתמן כבעל פוטנציאל מבטיח בעיקר בנשאיות BRCA הן בטיפול בשלב ראשון או כאשר יש חזרה של המחלה כרגע הטיפול עדיין לא בסל התרופות בארץ ולמיטב ידיעתי כרגע אין מחקר פעיל עם תרופה זו אם אומנם כך אז אפשר בעזרת האונקולוג המטפל לרכוש את התרופה באופן פרטי

03/08/2015 | 23:40 | מאת: רונית

ליבי שלום, ניתן לקבל את התרופה בחינם למטופלות במחלקה הגניקולוגית אונקולוגית בתל השומר.

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית