הפרשות חומות משונות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

20/11/2014 | 22:13 | מאת: גלית

אני בת 38 נשואה +3 לפני כחצי שנה אובחן אצלי גוש בשחלה השמאלית עברתי ניתוח להסרה והורידו לי את החצוצרות.הגוש אובחן כשפיר והכל בסדר ברוך השם.למאז קיבלתי מחזור רגיל וסדיר. לפני כחודש פניתי לרופא נשים בגלל כאבי בטן חזקים לאחר בדיקה נאמר לי שהכל בסדר חןץ מזה שיש לי נוזל ברחם ואין כרגע מקום לדאגה קיבלתי כדור לכאבים ובזה זה נגמר. לפני שבוע התחילו לי הפרשות חומות מוזרות פעם ראשונה שאני ראיתי את זה הפרשות חומות כהות ולפעמים עם קצת דם ממש כמו גושים קטנים. הייתי אצל רופא נשים (אחר)לאחר בדיקה הוא אמר לי שיש לי רירית מוגדל ברחם ונתן לי כדורים לקבל מחזור וביקש שאבוא לבדיקה מיד לאחר הווסת. אני מואד מודאגת מה זה יכול להיות ? והאם זה מסוכן?תודה מראש

לא נשמע כמשהו מסוכן אבל אם יימשך ייתכן ויהיה צורך בדגימת רירית הרחם

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית