סרטן הפות

דיון מתוך פורום  אונקולוגיה גינקולוגית

21/08/2014 | 22:44 | מאת: מיכל

שלום רב, אצל אמי אובחן סרטן הפות, הרופא בבית החולים בקש לבצע בדיקה pet ct אך לצערי רופאת המשפחה אומרת שאין אישור ולכן יש לבצע סיטי אגן ובטן. האם הבדיקה הראשון היא הכרחי ואנו צריכים להתעקש על מנת שנוכל לדעת בוודאות איזה טיפול לעבור

PET-CT נותן יותר אינפורמציה מ CT רגיל אבל לצערנו זה אומנם לא בסל התרופות במקרים אלו ולכן קופות החולים לא מאשרות. ברב במקרים CT בלבד מספק אך במקרה של אימך ללא הכרת כל הנתונים קשה לחוות דיעה עד כמה זה הכרחי

23/08/2014 | 18:52 | מאת: מיכל

תודה על תובתך איזה נותנים להציג? מה שלי מפריע זה שבבית החולים בקשו את הבדיקה pet ct ורופאת המשפחה מתעקשת על ct בטן ואגן. לפי מה שקראתי באינטרנט בדיקת pct ct ולהבנתי זוהי בדיקה שבודקת את אזור הרחם ואת שלב הסרן והאם הוא התפשט... האם אני צודקת...חשוב לי לדעת האם אנחנו צריכים להתעקש עם קופת חולים ואפילו ללכת באופן פרטי על מנת לבצע את הבדיקה של הpet ct תודה

מנהל פורום אונקולוגיה גינקולוגית