האם לבצע טיפול שורש או לא?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

06/07/2015 | 02:59 | מאת: נירית

בת 25 2 שיניים טוחנות אחרונות למטה באחת מהם יש רגישות חזקה לקור ב-2 השיניים יש סתימות האם לבצע בשן הרגישה לקור טיפול שורש? מים קרים מהמקרר זה עובר בסדר לא מרגישה כאב אבל שאני אוכלת ארטיק אני פשוט לא יכולה לסבול את הכאב קור איך אפשר לדעת איזה שן רגישה לקור שהם צמודות? תודה.

06/07/2015 | 15:59 | מאת: נירית

אני מרגישה קור בין שני השיניים בצילום לא רואים כלום הכול תקין אז מה עושים? אני לא רוצה שיהיה מצב של טעות ואז אני צריכה לעשות בשניהם טיפול שורש וכתר זה הרבה כסף אז איך יודעים? לפני 3 חושים עשיתי באותם שיניים חידוש סתימות ומאז התחילה הרגישות לקור אשמח לתשובה מפורטת... תודה רבה.

12/07/2015 | 16:18 | מאת: ד"ר אילן לוי

לנירית. לרופא השיניים יש חומר ייעודי לבדיקת קור ובעזרתו ניתן לאבחן מיהי השן הרגישה

מנהל פורום טיפולי שיניים