שן חלבית בגיל 30

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/09/2014 | 03:32 | מאת: יובל

דוקטור שלום, יש לי בלסת העליונה שן חלבית קטנה, ממש צמוד לזוג השיניים הקדמיות, כרגע יש לי בלסת העליונה 17 שיניים (כתוצאה מכך שן 22 זזה קצת הצידה בכדי לפנות מקום לשן החלבית). למרות שזה לא ממש מורגש והשן החלבית בריאה, אני ממש מרגיש שזה פוגע לי בחיוך. שאלתי, האם ניתן לעשות משהו בנידון ?

04/09/2014 | 11:35 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליובל. בהחלט אפשרי. הכתובת היא טיפול אורתודונטי - יישור שיניים. ואם אתה חושש מהטיפול תדע שאתה לא לבד. הרבה מבוגרים היום בגילאים של 40 ויותר עוברים יישור שיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים