שן חצופה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

28/07/2014 | 10:45 | מאת: ExtraSi

בת 34, לפני מספר שנים אחת מהשיניים הקדמיות סטתה מעט הצידה ומכסה קצת (בזוית), באופן חלקי את השן שלידה. זה מפריע מעט אסתטית (לא משמעותי) אך לעיתים קצת כואב בעיקר כאשר יש כאב ראש. 1. מהי הפעולה המומלצת ע"מ ליישר את השן וכיצד מבצעים אותה? האם הרחבה קלה של הלסת ע"י לחץ לצדדים? 2. מי הגורם המתאים לטיפול בנושא? רופא שיניים? אורטודנט? 3. האם יש ביטוח (רפואי לדוגמא) המעניק כיסוי לנושא? 4. מה סדר גודל עלות הטיפול בנושא? תודה.

30/07/2014 | 16:13 | מאת: ד"ר אילן לוי

הפתרון לצפיפות הוא אכן אורתודונטי. לעיתים גם נדרשת עקירה של שיני הבינה. לא ידוע לי על ביטוח המכסה נושא זה. לגבי מחירים יש להיוועץ ברופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים