טיפול בכאבים עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/03/2004 | 22:10 | מאת: איש אחד

שלום! האם הדיקור הסיני יכול להועיל במקרה של הקרנה לרגל עקב פריצת דיסק בגב? תודה.

02/03/2004 | 08:41 | מאת: טל בלו

שלום בפילוסופיה הסינית אלמנט המים משויך לכליות לעצמות ולסלעים שבטבע. חולשה בעמוד השדרה מאובחנת כחולשת הכליות שהן המקור ל"יין" ו"ליאנג". הטיפול בך צריך להתחלק לשניים: טיפול בתסמינים( שלא יכאב), וטיפול בשורש-חיזוק ותמיכה בכליות. בנוסף הרגש הקשור לכליות הוא -פחד. יש צורך לבטא את הרגש ,להניע את התודעה לכיוון איזון. דיקור,שיאצ'ו,מסא'ג,טווינה,רפלקסולוגיה -יכולים להיות לעזר. מאחל בריאות טל

06/03/2004 | 15:43 | מאת: zf100

לשאלתך , מנסיוני דיקור סיני מקל על הכאבים, הבעיה כשמפסיקים את הדיקור המצב חוזר לקדמותו ולכן צריך להמשיך בטיפול לאורך זמן. בהצלחה

מנהל פורום רפואה משלימה