פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/12/2014 | 14:02 | מאת: רונן

שלום רב, ברצוני לברר מתי נכון, רצוי וכדאי לקחת פרוביוטיקה, מבלי שתהיה בעיה ספציפית כלשהי. אני בשנות ה- 50 לחיי. האם יש הבדל מהותי בין מיני הפרוביוטיקה למיניהם, ג'ארו-דופילוס, למשל, ואחרים?האם לאדם במצבי רצוי ליטול פרוביוטיקה באופן קבוע או לזמן קצוב, ואם כך, לכמה זמן ובאיזו רמת מינון סבירה?

23/12/2014 | 09:20 | מאת: טל בלו

שלומות פרוביוטיקה כמו כל תוסף מזון רצוי לקחת לפי אבחון ומטרה ולא באופן שוטף. יש הבדלים גדולים בין סוגי התכשירים השונים, הרכב החיידקים, המטרות. בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה