כיצד לערוך אבחנה לגבי בעיות בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/12/2014 | 10:51 | מאת: שמואל

שלום שלום, מזה חודש אני סובל מאי נעימות וכאבים בדרגות שונות בבטן (תחושת נפיחות, לחץ בבטן עליונה, טעם רע בפה, גזים עם ריח חריף, ללא שילשולים אך עם צואה קצת רכה). בדיקות התרבית יצאו שליליות, רגישות ללקטוז נשללה, וכך גם צליאק. האם יש מישהו או תחום מקצוע בתחום הרפואה המשלימה שיכולה לתת אבחנה מדויקת של מה שיש לי? כל כיוון או המלצה יתקבלו בברכה, שמואל

23/12/2014 | 09:28 | מאת: טל בלו

שלום שמואל הייתי ממליץ לך להתיעץ עם מטפל בנתורופטיה או רפואה סינית באיזור מגורייך. לרוב בשתי שיטות אלו יש אבחון מקיף ומעמיק. בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה