התקררויות תכופות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/09/2014 | 14:29 | מאת: אליאב

שלום רב. אני גבר כבן 25 וכבר הרבה שנים שאני מתקרר לעיתים תכופות, פעם בחודשיים-שלשה אני מצטנן, אני מניח שמערכת החיסון שלי חלשה, רציתי לדעת איזה טיפול יש לרפואה המשלימה להציע בנושא זה. תודה מראש.

02/09/2014 | 09:37 | מאת: טל בלו

שלום אליאב התקררויות כרוניות מוסברות ברפואה הסינית כחום פנימי ולחות. יש רעיון ברפואה סינית שנקרא: lingering pathogenic factor הוא מוסבר שכאשר יש מחלה חיצונית שלא מטופלת כמו שצריך או לא בזמן היא מיצרת פתוגן שתוקף את הגוף מבפנים. במצב כזה נראה אדם מקורר הסובל מברונכיט , דלקות אזניים,אדנואידים מודלקים או נזלת כרוני. ברפואה סינית מטפלים בהתקררויות כרוניות בצמחי רפואה סינים על מנת להתמיר את הליחה, דיקור או עיסוי בנקודות אקופנקטורה מסוימות ותזונה. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה