שחיקת סחוס הבירכיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/12/2000 | 00:47 | מאת: רזבז

אמא שלי בת 75 סובלת מכאבי ברכיים עקב שחיקת סחוס. היא נורא סובלת וכואבת. יש מה להואיל ברפואה המשלימה לכאבים מהסוג הזה? גם לשיכוח הכאב וגם לצימוח או גידול של סחוס הברכיים? תודה תודה

31/12/2000 | 15:03 | מאת: זיוה וזאב, רפואה שלמה

שלום רב, יש מה לעשות אך ככל שהגיל עולה התהליך יותר איטי ומותנה מאוד במה מוכנה אימך לעשות במסגרת הטיפול. יתכן שבמקרה זה כדאי לשקול החלפת במפרקים מלאכותיים, לשם כך יש להתייעץ עם אורטופד מומחה ולשקול תועלת מול סיכון. רפואה שלמה זיוה וזאב

מנהל פורום רפואה משלימה