כאבים בחוליות התחתונות של הגב ושחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

20/06/2005 | 05:41 | מאת: אופירה

שלום רציתי לדעת בבקשה מה ניתן לעשות לכאבי גב בחוליות התחתונות וכאבי ברכיים כתוצאה משחיקת סחוס? בתודה רבה אופירה

20/06/2005 | 07:38 | מאת: טל בלו

שלום אופירה הרפואה הסינית מקשרת את הבירכיים והגב התחתון אל הכליות ואל אלמנט המים. הרגש של אלמנט המים הוא פחד וכשאנחנו מפחדים יש פיק בירכיים.בטיפול יבחן רגש זה והשפעותיו על המטופל. הטיפול בבעיות גב ובירכיים משלב דיקור, צמחי מרפא וצ'י קונג-תרגילי נשימה ותנועה. לרוב הוא יעיל מאוד. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה