חולשה קשה ותחושה רעה בגוף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

16/08/2014 | 23:14 | מאת: ששי

אני גבר בן 24, לאחרונה (חודש וחצי/חודשיים) אני מרגיש חולשה בגוף, צמרמורות, הרגשה שאני עומד להתמוטט, והרגשה כללי רעה (דומה להרגשה של חום) שלא עוברת במנוחה. אני מקפיד לישון 7-8 שעות ביום לפחות, לעשות הליכות (40-50 דק' הליכה 3 פעמים בשבוע), לנוח ולאכול כרגיל אך ההרגשה לא עוזבת אותי.

19/08/2014 | 18:29 | מאת: חושבת

אחרי חודש וחצי/חודשיים כאלה, אולי הגיע הזמן וכדאי לספר את כל מה שסיפרת כאן לרופא המשפחה ?

22/08/2014 | 19:50 | מאת: ששי

אני אחרי ביקור אצל רופאת המשפחה ששלחה אותי לבדיקות דם, הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין.

מנהל פורום רפואת משפחה