כמו התעלפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/08/2014 | 14:30 | מאת: מור

שלום, אני בת 16, ועברתי לפני שנה כניתוח שרוול. גם לפני הניתוח לפעמים הייתי מרגישה סחרחורת וחולשה ושחור בעיניים .. ממש כמו עיוורון..והרגשה שאם אני לא מחזיקה במשהו אז זהו אני אפול ואתעלף. ופעם זה היה בעיקר כשאני קמה מהמיטה מהר או עייפה.. או תשושה.. ועכשיו אחרי הניתוח זה ממשיך וקורה אפילו יותר פעמים ויותר חזק.. ממש סחרחורת וממש שחור חזק חזק חזק ויותר זמן .. ואף אחד לא יודע לאמר לי ממה זה.. גם לא בבית חולים כשאני בביקורות כל חודש מהניתוח

שלום, נשמע כמו ירידת לחץ דם בעמידה, שאולי החמירה לאחר הניתוח. האם את שותה מספיק? האם נבדק מצב הויטמינים כגון בי12 , חומצה פולית, מינרלים כגון ברזל? לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה