לקיחת תוספי תזונה וויטמינים.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

28/07/2014 | 04:34 | מאת: אילן מתנה

אהלן דוקטור. אני בן 21, בעל משקל אידאלי, מעשן ועוסק מעט בפעילות גופנית, בריא על פי בדיקת דם ובדיקת ויטמינים שביצעתי. לאחרונה אני חווה קצת קשיי ריכוז, דכדוך, נדודי שינה וכאבי ראש. מכאבי הראש סבלתי מזמן זה בא והולך כנראה מיגרנה. שמעתי שויטמינים מקבוצת b מאוד יעילים אז החלטתי לקנות תוסף תזונה של סולגאר - מגנזיום בתוספת ויטמין b6. לא ראיתי עדיין שינוי אבל שאלתי היא האם זה מסוכן לקחת תוספי ויטמינים למרות שאין מחסור? על האריזה רשום ויטמין b במינון 16 מ"ג. האם יותר מדי b6 יכול לגרום לפגיעה מוחית כלשהי? אודה לך מאוד על תשובתך. אילן.

10/08/2014 | 18:40 | מאת: קרן

אין סכנה הייתי ממליצה לך דווקא לקחת קומפלקס B, מגנזיום ולעשות בדיקות לברזל שרוב הסיכויים גם חסר לך וזה בדכ גורם לתופעות שציינת

מנהל פורום רפואת משפחה