ז'בוטינסקי 26 חולון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/07/2014 | 14:33 | מאת: כץ אוולין

שלום לך ד"ר ברצוני להתי יעץ על בעיה אצל בן זוגי. מה משמעות של תשובה כזו בבדיקת Echo intraoesophage של הלב. תהליך תופש מקום בעליות ובאוזניות של הלב. כמו כן תהליך תרשתי במסתם של האאורטה ודלף 65 אחוז. עד כה לא היה ידוע לי על Carcinoma בלב. הבדיקה בוצעה בגלל ממצא ב EKG עייפות וקוצר נשימה. בוצע גם Echo רגיל של הלב. אני מאד מודה לך על הסברים אוולין כץ

שלום, ישנם גידולים, למשל מיקסומה. דורש הדמייה טובה יותר והמשך טיפול . לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה