דימום והפרשות מהטבור

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/07/2014 | 17:05 | מאת: אני 33

שלום , אני בת 33 וכבר יותר משבועיים סובלת מהפרשות בטבור מלוות בריח לא נעים והייתי אצל רופאת משפחה והיא נתנה לי מי חמצן לחיטוי ומשחה למרוח 3 פעמים ביום למשך שבוע וזה מה שעשיתי ועדיין ממשיכות לי ההפרשות וגם ירד לי קצת דם כמה פעמים שזה נורא הלחיץ אותי הדם , בחיים לא סבלתי מהטבור, אשמח לדעת מה לעשות וממה זה קורה . תודה .

שלום, קשה להגיד. אולי יש שם זיהום בחיידק או פטריה. צריך לבדוק. חשוב מה קבלתי ובהתאם לשנות טיפול. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה