ריח לא נעים בבית השחי:

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/07/2014 | 07:09 | מאת: מלאכי

היי, שמי מלאכי, ואני בן 23. במהלך חיי, מעולם לא שמתי לב לריח רע שיש לי בבית השחי. בשנה האחרונה, לעומת זאת, הריח הוא משמעותי ולא נעים. עיקר החשד שלי מתמקד במין חומר כלשהוא שנמצא סביב שערות בית השחי שלי, סביר להניח שזה סוג של זיעה שמתקשה. מקלחות, תכשירי היגיינה וכו עוזרים לזמן קצר. אך לא פותרים את שורש הבעיה. מה אוכל לעשות בנוגע להפרשה הזאת? תודה רבה מראש!

10/08/2014 | 18:49 | מאת: קרן

זיעה לא מתקשה , אולי יש לה זיהום בזקיק השערה יש אנשים שיש להם הזעת יתר יש טיפולים או זריקות מתאימות תנסה לשים סודה לשתייה במקום דאודרנט אולי החתיכות האלה זה הדאודרנט שאתה משתמש

14/08/2014 | 14:40 | מאת: גל

13/08/2014 | 19:39 | מאת: מיכל

אפשר לנסות סודה לשתייה וגם מרווה ידועה כמייבשת, יש לסולגאר כמוסות של תמצית מרווה. אפשר גם להתייעץ עם נטורופתית. כדאי שתנסה זאת לפני שתפנה לטיפולים כאלה ואחרים.

מנהל פורום רפואת משפחה