הקאות חוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

02/05/2014 | 12:33 | מאת: ל.

שלום רב, מזה חודשיים אני סובלות מהקאות רבות, בעיקר לאחר נסיעות. אני סובלת מאוד מבחילות במהלך הנסיעה ולרוב מקיאה ברגע שאני יוצאת מהרכב/אוטובוס. היו גם מספר הקאות שלא קשורות לנסיעות. בנוסף חשוב לי לציין שבמקביל אני סובלת מעייפות תמידית שלא הייתה לי קודם, וגם חולשה וסחרחורות. אני בת 25. הייתי רוצה לדעת אם יש איזשהו רעיון ללמה אני מקיאה כל כך הרבה ואיך ניתן לטפל בזה? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להימנע מלהקיא? תודה רבה!

שלום, ל"מחלת נסיעה" ניתן לקחת טרבמין. תתכנה סיבות רבות להקאות ויש לברר.כנ"ל לגבי עייפות. (בדיקות דם, יעוץ גסטרואנטרולוג וכו) לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה