ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/04/2014 | 14:44 | מאת: אביעד

דוקטור שלום רב. אני בן 29 בריא בדרך כלל , גובהי 1.83. בחודש האחרון השלתי ממשקלי בערך 4 קילו ללא סיבה. כרגע משקלי עומד על בערך 80 קג.יש לי תיאבון תקין ולא שיניתי באופן משמעותי את הרגלי האכילה שלי . אני מציין כי בשבוע האחרון לא ירדתי או עליתי במשקל . מה דעתך ? תודה רבה.

שלום, חשוב איך אתה מרגיש: כאב? שנויים ביציאות? עברת מחלת חום כלשהי? הזעות לילה? סה"כ הBMI שלך תקין, אבל עדיין יש ירידה לא מוסברת במשקל שדורשת מעקב ובדיקה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה