התייבשות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/04/2014 | 11:33 | מאת: בר

שלום דר, בת 21 ,אתמול הייתי בים בשעה 12:00 לא היה כל כך שמש היה אפילו רוחות לקראת 13:00 התחילה מעט שמש הייתי עם כובע ושתיתי מים חזרתי הביתה בצהריים לקראת הערב התחילו לי כאבי ראש חזקים שתיתי במהלך היום המון מים השתן היה כמעט שקוף בערב לא היה לי חום (36.5) היום בבוקר התעוררתי בבהלה מסחרחורת דיי חזקה תוך כדי שינה ,עכשיו הראש עדיין קצת כואב מעט סחרחורות קצת חולשה ואני נחה מנסה לשתות הרבה מים למרות שכבר קיבלתי בחילה עשיתי 3 פעמים כבר שתן מהבוקר האם זה התייבשות? האם לפנות למוקד לקבלת עירוי נוזלים?או להמשיך במנוחה ושתייה מה דעתך?

שלום לך, הקרינה בין השעות 10:00 ל16:00 מאד חזקה, גם אם יש רוח. נסי לשתות לפחות 3 ליטר- אם את לא מצליחה או שהרגשתך לא משתפרת- פני לבדיקה. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה