כאבים מתחת לחזה צד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

16/04/2014 | 16:46 | מאת: אורטל

היי אני בת 26 אם לילדה בת שנתיים ובהריון בחודשים הראשונים... אני כבר חודש משתעלת ובשבועיים האחרונים השיעול התחלש... בנוסף ביומיים שלושה האחונים יש לי כאבים חזקים מתחת לחזה בצד שמאל בצלעות קשה לי לישון זאני שוכבת על הגב או על צד שמאל גם יש לי כאבים שאני קמה מהמיטה או מהספה וגם שאני נושמת עמוק או משתעלת... מכיוון שאני לא יכולה לעשות צילומים בגלל ההריון או לקחת כדורים האם תוכל לייעץ לי על משחה שיכולה להעביר לי את הכאבים הללו תודה...אורטל

17/04/2014 | 02:28 | מאת: אחות

אולי נתפס לך שריר? כל כל כאב בחזרה זה התקף לב. מסג' עם שמן זית או שמן שקדים להרגעת המקום יהיה מצויין. תנסי את זה. אם לא עוזר נא לפנות לרופא המשפחה חג שמח וכשר

מנהל פורום רפואת משפחה