צפצופים עזים ופחד במהלך השינה.

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/04/2014 | 18:36 | מאת: אור

שלום, שמי אור ואני בן 20. במהלך השנה נתקלתי בשתי מקרים זהים מפחידים מאוד שקרו לי במהלך השינה אחד קרה לי אתמול ואחד לפני 8 חודשים בערך. אני לא יודע איך לתאר את זה בדיוק אבל הייתי מאוד עייף ופשוט הלכתי לישון. במהלך השינה פתאום התחיל אצלי צפצוף חזק מאוד בשני האזניים, משהו בלתי נסבל שיצר אצלי פחד כאילו המוח שלי מאבד שליטה ופשוט מתפוצץ.. כל זה אני ישן ומרגיש ער אך לא יכול להזיז את הידיים או כל איבר אחר. אני סובל ממגרנות לכן אני חושב שאולי ישנה איזה סיבה נוירוליגית כלשהי.. זה הדבר הכי מפחיד שקרה לי כל החיים ואני לא חושב שמדובר בשיתוק שינה כי הצפצופים חזקים ואני מרגיש כאילו אני עומד למות.. אבל אין שום הזיות. מה יכולה להיות הסיבה? אני מאוד מודאג שיקרה לי משהו. אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה !!

15/04/2014 | 16:27 | מאת: ירון לונדון

רוץ לרופא, טמבל. מה אתה כותב בפורום באינטרנט? שלך לנצח, המלאך השומר שלך.

16/04/2014 | 16:15 | מאת: אמא לילדים

אני יודעת שזה קורה מלחץ אין לך מה לדאוג אתה עובר תקופה לא קלה, הגוף לא נותן לנשמה לנוח ומנסה להילחם בה, לכן אתה מרגיש שאתה ער אבל בעצם אתה חצי ישן. אני מציעה לך לחפש בפייס בוק את הרב אפרים בן צבי הוא יודע למה זה קורה לך וגם יתן לך סגולה לטיפול. אני אומרת מתוך נסיון שיש לי. חג כשר ושמח

16/04/2014 | 19:50 | מאת: אור

המלאך השומר שלי יש סיבה שאני לא רץ לרופא מבחינתי לא תהיה להם תשובה לתת לי כמו בדרך כלל פשוט ישלחו לבדיקות שבסופן אני אגלה שהכל תקין. אמא לילדים - תודה לך על התשובה. זה בדיוק מה שאמא שלי אמרה לי שזה קורה מסיבה דתית.. מודה לך ושיהיה חג שמח !! אשמח לתגובה גם מרופא.

מנהל פורום רפואת משפחה