.תפקודי כבד גבוהים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/04/2014 | 13:33 | מאת: דוברת

שלום רב, היום פניתי למיון עקב כאבים חזקים ברום הבטן. דבר ממנו אני סובלת כבר שנתיים ונמצאת במעקב של רופא גסטרו . במיון לקחו דם וראיתי שערכי הבילבורן הישיר והבלתי ישיר הם גבוהים מחוץ לנורמה. הכללי היה תקין. הרופאה במיון טשרה שהכל בסדר בבדיקות. שאלתי היא האם באמת הכל בסדר? אני מודאגת מאןד. יש לציין שיש לי על הכבד המנגיומה שאני עוקבת אחרי והיא בסדר. האם הערכים הלא תקינים קשורים להמנגיומה. אודה לתשובה מהירה. חג שמח!

שלום, השאלה כמה גבוהים. עלייה קלה אפשרית אצל אנשים עם פירוק "עצל" של בילירובין. לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה