פענוח בדקת MRI- האם זהו בקע? משהו חמור יותר??..??

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

09/04/2014 | 20:44 | מאת: אריה

ללא שינוים פתולוגיים מלשד העצמות. אין סימנים של וריאנט ע"ש CAM או PINCER. אין עדות לקרע של הלברום. אין נוזל יתר במפרקי הירכיים. השרירים מסביב למפרקי הירכיים תקינים. אזורים של הסימפיזיה של הפוביס תקינים. במפרקי הסאקרואיליאקלים הודגמו סימנים בצקתיים מח עצם סובכונדרלים בגודל כ- 12 מ"מ בחלק האיליאקלי משמאל. שינוים דלקתיים פריטרוכנטיאלים דו-צדדי בעיקר מימין. בסיכום: ממצא סובכונדרלי יתכן דלקתי במפרק סאקרואיליאקלי משמאל. שינוים דלקתיים קלים פריטרוכנטיאלים בעיקר מימין. המלצה ל- MRI מכוון ל- S

שלום, יש סימני דלקת שקשורים לעצמות ומפרקים. מומלץ MRI לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה