חולה ללא הפסקה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

07/04/2014 | 21:04 | מאת: דבורה

אני בת 35 אמא לשניים ועובדת. מתחילת חודש מרץ אני לא מפסיקה להיות חולה. היו לי כבר שני התקפים של סטרפטקוקוס בגרון ואני מרגישה את השלישי בדרך וזאת למרות שלקחתי אנטיבויטיקה - ראפאפן - ועכשיו אני כבר מיום שלישי שעבר מנוזלת מאוד אף סתום סינוסיטיס לוחצים ושיעול ליחתי ומטריד וגם צרידות בקול שאני לא יכולה לדבר. גם ככה כל דיבור מוביל להתקף שיעול. אני פשוט מתפרקת ולרופאת משפחה שלי אין שום מענה בשבילי. מה אני מפספסת?

שלום, הדבקה בסטרפ מגיבה לרפפן, ובד"כ יש שקט 3 שבועות לפחות. אם את חיובית לסטרפטוקוק למרות טיפול או בזמן טיפול- זה מעיד שאת נשאית. הסימפטומים שאת מתארת, אם אינם מלווים בחום בעיקר, יכולים להעיד על אלרגיה. לחילופין זיהום וירלי. שתי האפשרויות נפוצות עכשיו . לבריאות.

מנהל פורום רפואת משפחה