סינוסים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/06/2012 | 09:11 | מאת: אירית

עשיתי צילומי סינוסים אני בת 60 והתוצאות סינוסים פרונטלים מאווררים. התעבות רירית בסינוס מקסילרי שמאלי. התעבות ציסטית של הרירית בסינוס מקסילרי ימני מה זאת אומרת ומה הטיפול תודה מראש

04/06/2012 | 09:20 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

זה אומר שיש בסינוסים תגובה של הרירית. זה יכול להיות רקע אלרגי, זו יכולה להיות תגובה לעישון, זו יכולה להיותסינוסיטיס חריפה על גבי סיפור כרוני. כשהפונים לא טורחים לכתוב מה הביא אותם לבדיקות אלא רק מה היה בבדיקות, אין לי שום דרך לנחש מה אומר צילום.

מנהל פורום רפואת משפחה