אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר אייל ריינשטיין MD, PhD - גנטיקה רפואית

פורום רפואת משפחה

פורום רפואת משפחה יעסוק במגוון מחלות ובעיות המטרידות את החולים/המטופלים, כמו למשל: מחלות חריפות וכרוניות, הריון, לידה, גדילה, התפתחות, התבגרות, חרדה, דיכאון ועוד.
להמשך...
ד"ר יעל כוכבי
סיימה את לימודי הרפואה בשנת 1981 במסגרת העתודה האקדמאית באוניברסיטת הנגב בבאר שבע . את הסטאז' עשתה בבי"ח סורוקה ושרתה בצה"ל תחילה כרופאת ח"ן פיקודית ואחר כך כמפקדת אישפוז בחר"פ 543. מאז שנת 1985 עובדת במערכת האזרחית בעיקר בקהילה. ב-1989 עבדה בבי"ח לילדים בטורונטו בקנדה וערכה מחקר בנושא תרופות. בין השנים 1989-1994 עברה התמחות ברפואת משפחה בקופת חולים כללית בבאר שבע ומאז סיום ההתמחות עובדת כרופאה עצמאית מומחית במרפאה פרטית בבעלותה במגדל קניון הנגב. למרפאה הסדרים עם קופות החולים מכבי ומאוחדת, וכן עם חברת "שילוח" וביטוחים פרטיים. תחומי טיפול: ילדים ומבוגרים בעיות גוף ונפש ד"ר כוכבי סיימה לימודי תעודה בפסיכותרפיה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. עסקה בהוראת רפואה בבי"ס רקאנטי למקצועות הסיעוד בפקולטה לרפואה בבאר שבע במשך 12 שנים. מאז 2009 מנחה קבוצות סטודנטים לרפואה שנה ד' בפקולטה לרפואה בבאר שבע. חברה בארגונים המקצועיים ארגון הרופאים העצמאיים של מכבי והר"י.
הודעה חשובה
גולשים יקרים: נא לא לחזור על שאלות שנשאלו בפורום. מומלץ לעיין בשאלות ובתשובות קודמות של מנהלת הפורום לפני כתיבת הודעות חדשות. בנוסף, נא לא לשאול לשאלות הנוגעות לפענוח בדיקות מעבדה. ניתן לעיין בהסברים על תוצאות בדיקות דם בעמוד זה: http://www.doctors.co.il/bloodtest
חיפוש מתקדם
ארקוקסיה
מחבר:ד"ר אהוד הר-שמש
תאריך:3/1/2012
שעה:09:29
הסכנה הינה תלויית אדם- כלומר אין דין בן 60 עם מחלת לב, כדין בן 20 בריא בד"כ.
ההשפעות בעיקר הן לכיוון של השפעה על הקיבה והכליות- למרות שתיאורטית אמורה להיות יותר בטוחה מהדור הקודם כמו וולטרן למשל.
איני יודע במה הפחידו אותך אז איני יודע לענות לך ספציפית
לכאבי גב אפשר גם להעזר באקמול ואופטלגין ואין חובה לקחת נוגדי דלקת
אם אתה צעיר ובריא- לקיחת פה ושם של ארקוקסיה אינה מסכנת את חייך.

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  ארקוקסיה ובטרן    דניאל 
03/01/12 00:07
03/01/12 08:59
האם יש סכנה להתאמן בעת נטילת ארקוקסיה או בטרן?
לא מעבר לסכנה בתרופות עצמן. אני מניח שאם אתה לוקח תרופות אלו הרי יש לך פגיעה/ דלקת/ כאב- וצריך להקשיב לגוף. אתה מניח שאני יודע מה זה בשבילך "להתאמן"- שחמט? טיפוס צוקים? דאיה? נגינה בסקסופון?
מה הסיכון בארקוקסיה.? הפחידו אותי מאד מהתרופה.שהיא מאד מסוכנת בצירוף לתרופות נוספות.. יש לי בלט ב5 חוליות בגב תחתון שלא נרגע כבר כמה חודשים. באיזה מצב כדאי לקחת
הסכנה הינה תלויית אדם- כלומר אין דין בן 60 עם מחלת לב, כדין בן 20 בריא בד"כ. ההשפעות בעיקר הן לכיוון של השפעה על הקיבה והכליות- למרות שתיאורטית אמורה להיות יותר בטוחה מהדור הקודם כמו וולטרן למשל. איני יודע במה הפחידו אותך אז איני יודע לענות לך ספציפית לכאבי גב אפשר גם להעזר באקמול ואופטלגין ואין חובה לקחת נוגדי דלקת אם אתה צעיר ובריא- לקיחת פה ושם של ארקוקסיה אינה מסכנת את חייך.

חיפוש מתקדם