בדיקת שתן , מה הבדיקה אומרת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/02/2011 | 20:15 | מאת: סתיו

אני בת 16 ועשיתי בדיקת שתן , לפני כ-4 ימים נתקלתי במבול וקצת התקררתי . בימים האחרונים התכיפות לשתן הייתה גבוה, וצרב . ובבדיקות התוצאות הן : SG 1.03 SG LEUCOCYTES UR. 500.00 LEUK./UL NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 5.50 PROTEINE UR 50.00 MG/DL GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES 0.20 MG/DL SEDIMENT RBC 107.00 HPF SEDIMENT WBC 124.00 HPF SEDIMENT SQEP + SEDIMENT MUCOUS + URINE-CULTURE טרם בוצע מה זה אומר ?

24/02/2011 | 06:42 | מאת: ד"ר שי מזור

יש לך חשד לדלקת (לויקוציטים) 500 תחכי לתרבית ואולי תצטרכ אנטיביוטיקה ואין שום קשר למבול ולהתקררות יכול להיות קשר להתאפקות ולחוסר שתייה מספקת

מנהל פורום רפואת משפחה