תפקודי כבד לא תקינים - כבד שומני

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

17/12/2010 | 10:20 | מאת: רוני

שלום יש לי כבד שומני, תוצאות בדיקת הדם מראות האופן קבוע פחות או יותר לאורך שנים את התוצאות הבאות: GOT - 54 GPT - 123 GGT - 199 (חלה הרעה) בביופסיה שעשיתי לפני מספר שנים אובחן כבד שומני. האם יש מה לעשות על מנת לשפר תוצאות אילו?? האם פשוט להתעלם כי התוצאות קבועות פחות או יותר לאורך שנים?? תודה רוני

18/12/2010 | 07:32 | מאת: דשר' שי מזור

כבד שומני יכול להתפתח לשינויים כרוניים ואף למחלת כבד קשה לעשות? לטפל במחלות רקע אם קיימות עודף שומנים,עודף משקל,סכרת,אלכוהול ולהתעלם ממש לא כי צריך לעקוב במרפאתצ כבד בצורה סדירה

מנהל פורום רפואת משפחה