שלום רב מה זה אומר תודה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/06/2010 | 20:00 | מאת: ירון

ERYTHROCYTES-U STRIP 0- 5 RBC/microl :טווח

01/06/2010 | 20:50 | מאת: ירון

בטעינה בטעינה... תוצאות בדיקה רגילה בודדת שם הבדיקה תוצאה תוצאה לעומת טווח הנורמה מידע נוסף GLUCOSE - U STRIP NORMAL mg/dl NORMAL הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - GLUCOSE הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה BILIRUBIN- U STRIP NEG mg/dl NEG הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - BILIRUBIN הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה KETONES- U STRIP NEG mg/dl NEG הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - KETONES הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה SPECIFIC GRAV-U STRI 1.032 fL 1.001 סמן - ערך תקין 1.032 1.030 לתשומת לב! סמן - הערך מחוץ לטווח 1.032 הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - SPECIFIC GRAVITY הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה PH- U STRIP 5.5 5.5 הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - PH-u הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה PROTEIN- U STRIP 20 mg/dl 0 סמן - ערך תקין 20 30 הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - PROTEIN הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה UROBILINOGEN-U STRIP 2 mg/dl 0 סמן - ערך תקין 2 1 לתשומת לב! סמן - הערך מחוץ לטווח 2 הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - UROBILINOGEN הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה ERYTHROCYTES-U STRIP 0 RBC/microl 0 הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - ERYTHROCYTES הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה NITRITE- U STRIP NEG NEG הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - NITRITE הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה LEUCOCYTES - U STRIP NEG. WBC/microl NEG. הערות והסבר גרף הערות לבדיקה - LEUCOCYTES הוספה לטבלת מעקב מהי בדיקה ומהו פרמטר ? סגירה פירוט תוצאות הבדיקה ERYTHROCYTES-U STRIP 0- 5 RBC/microl :טווח

03/06/2010 | 08:37 | מאת: ד"ר יעל הס

לא הבנתי כלום ממה ששלחת...

06/09/2012 | 22:20 | מאת: יהודית

בבדיקת דם של בתי בת השש תוצאות של בדיקה ERYTHROCYTES-U STRIP 10 RBC/microl מה זה אומר ?

מנהל פורום רפואת משפחה