אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


פורום רפואת משפחה


פורום רפואת משפחה יעסוק במגוון מחלות ובעיות המטרידות את החולים/המטופלים, כמו למשל: מחלות חריפות וכרוניות, הריון, לידה, גדילה, התפתחות, התבגרות, חרדה, דיכאון ועוד.
להמשך...
הודעה חשובה
הפורום נסגר
חיפוש מתקדם
קולוטל
מחבר:דוד
תאריך:13/11/2001
שעה:20:11
לד"ר וינקר שלום,
התחלתי להשתמש לפני כשבוע בתרופה קולוטל בהשפעה טובה מאוד ללא תופעות לוואי.
אני סובל ממעי עצבני (כאבי בטן עוויתיים וגזים חזקים בבטן עם רעשים מוזרים).
העניין הוא שאני לוקח מינון של 1 כדור * 3 פעמים ביום (20 דקות לפני כל ארוחה), והבעיה העיקרית היא במנה הראשונה שאני לוקח בזמן העבודה (בעבודה הבעיה מציקה לי בעיקר) -
הבעיה היא שלוקח לתרופה בערך 4 שעות עד שמרגיעה את הבטן העצבנית שלי.
השאלה שלי היא כזו - האם אפשר לקחת בבוקר 2 כדורים לפני האוכל במקום כדור אחד,
ועוד כדור נוסף (בלבד) לפני ארוחת הצהריים בעבודה ?
(ואז בערב אני לא אשתמש בעוד מנה, וסך הכל הכמות היומית לא תחרוג מהמינון המקובל)
האם זה בסדר או שמדובר פה בסיכון הנובע ממינון עודף ?
האם יש לך להוסיף לי המלצות משלך ? (אולי להוסיף עוד תרופה חוץ מהקולוטל)

בכבוד רב ובברכה,
דוד

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  קולוטל    דוד 
13/11/01 20:11
  RE: קולוטל    ד"ר וינקר 
16/11/01 12:32
לד"ר וינקר שלום, התחלתי להשתמש לפני כשבוע בתרופה קולוטל בהשפעה טובה מאוד ללא תופעות לוואי. אני סובל ממעי עצבני (כאבי בטן עוויתיים וגזים חזקים בבטן עם רעשים מוזרים). העניין הוא שאני לוקח מינון של 1 כדור * 3 פעמים ביום (20 דקות לפני כל ארוחה), והבעיה העיקרית היא במנה הראשונה שאני לוקח בזמן העבודה (בעבודה הבעיה מציקה לי בעיקר) - הבעיה היא שלוקח לתרופה בערך 4 שעות עד שמרגיעה את הבטן העצבנית שלי. השאלה שלי היא כזו - האם אפשר לקחת בבוקר 2 כדורים לפני האוכל במקום כדור אחד, ועוד כדור נוסף (בלבד) לפני ארוחת הצהריים בעבודה ? (ואז בערב אני לא אשתמש בעוד מנה, וסך הכל הכמות היומית לא תחרוג מהמינון המקובל) האם זה בסדר או שמדובר פה בסיכון הנובע ממינון עודף ? האם יש לך להוסיף לי המלצות משלך ? (אולי להוסיף עוד תרופה חוץ מהקולוטל) בכבוד רב ובברכה, דוד
לדוד אין בעיה בחלוקה מחודשת של התרופה בברכה ד"ר וינקר
חיפוש מתקדם