שתף דם בבוהן רגל שמאל וציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/09/2006 | 10:20 | מאת: בני

שלום קיבלתי מכה ברגל שמאל לפני כחודש וניהיה לי שתף דם בבוהן הנראה דרך הציפורן. בזמן האחרון הכאבים חזרו בבוהן ונראה לי שהשתף דם דוחף את הציפורן של הבוהן כך שהציפורן מתקמרת עוד יותר דבר שיביא לציפורן חודרנית. מה אפשר לעשות אם צריך ולמי אפשר לפנות? תודה

23/09/2006 | 10:32 | מאת: ד"ר שי מזור

אין קשר בין צפורן חודרנית לשטף דם מתחת לצפורן מה עושים? הכי פשוט להגיע למרפאה(לא לעשות לבד!!!) ושם האחות/רופא יחדרו עם מחט סטרילית (זה למה לא לעשות את זה בבית) דרך הצפורן וישחררו את הלחץ כירורג יצטרך לשקול אם לבצע הורדת צפורן

03/10/2006 | 12:12 | מאת: בני

שלום שוב אני מצטער אם בלבלתי אותך אני רציתי להבהיר השתף דם כבר קרוש והאם בכול זאת ניתן לעשות משהו? כי הייתי אצל כירוג והוא נתן לי שתי אופציות האחת להוציא את הציפורן והשניה להשאיר את הבוהן כמו שהיא והיא תתחלף בחדשה בעתיד.

מנהל פורום רפואת משפחה